Dit is de site, voor jou!


  De Regels!!

  Deel
  avatar
  JDB
  Admin
  Admin

  Aantal berichten : 67
  Leeftijd : 23
  Woonplaats : Dordrecht
  Registration date : 25-04-08

  De Regels!!

  Bericht  JDB op zo apr 27, 2008 9:18 pm

  Regels!

  Om een forum ordelijk, interessant en gezellig te houden zijn er forumregels gemaakt. Aan deze regels wordt iedereen geacht zich te houden. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de forumregels hebben moderators het recht om gebruikers te waarschuwen. In het ergste geval kan de moderator overgaan tot een forumban.

  1. Je wordt geacht Algemeen Beschaafd Nederlands te praten. Niet te veel Smiley's en SCHREEUWEN (schrijven in hoofdletters) vallen ook onder deze regel. Ook het gebruik van extreem grote, kleine, of moeilijk te lezen tekst zonder reden is verboden.
  2. Het plaatsen van pornografische, racistische afbeeldingen en/of link is verboden.
  3. Heb respect voor andere gebruikers. Het beledigen van andere gebruikers is niet toegestaan.
  4. De naam van een ander online spel noemen of een link naar een ander online spel geven en aparte topics en posts gefocust op een andere site zijn ten allen tijde verboden. Links gerelateerd aan topic of post of aan Goalll zelf mogen uiteraard wel.
  5. Nieuwe topics moeten worden geplaatst in het forumdeel dat het beste daar bij past. Ook moet de titel van het onderwerp duidelijk zijn.
  6. Ben je het oneens met een moderator en kun je het met die moderator niet afhandelen, dan kun je contact op nemen met een Cordinator Ben je het oneens met een Cordinator en kun je het met die Cordinator niet afhandelen, dan kun je contact op nemen met een hoofdmoderator
  7. Gebruikers zijn geen moderators. Als je herhaaldelijk optreed als moderator kan je daar een waarschuwing voor krijgen. Het herhaaldelijk roepen van: "Spam!", "Je krijgt een waarschuwing "Hier kan een slotje op!", etc. wordt ook beschouwd als 'backseat Moderator en zal ook leiden tot een waarschuwing.
  8. Moderators proberen het forum in goede banen te leiden. Ga ze daarom niet tegen werken.
  9. Spam wordt niet getolereerd. De moderator zal hierbij ingrijpen en neemt maatregelen in de vorm van een waarschuwing of een forumban.
  10. Forumbans worden niet besproken op het forum.
  11. Het uitwisselen van persoonlijke gegevens (msn, Adres, Telefoonnummer) is op eigen verantwoordelijkheid ! Gelieve dit niet op het forum te bespreken maar in PM. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de komende gevolgen.
  12. Dingen die in Real life niet toegestaan zijn, zijn ook op goalll niet toegestaan.
  13. Bovenstaande regels gelden ook voor de avatars (plaatje onder je naam) en voor Prive Berichten (Personal Message, afgekort met PM).
  14. Moderators hebben het recht om deze regels aan te passen waar nodig is.

  Spelletjes en Quizzen Regels
  1. Nieuwe speltopics worden geplaatst in het Spellen Forum.
  2. Als je een spel wil starten, vraag je toestemming aan een mod op spellenforum. Geeft hij je geen toestemming, dan mag je het niet bij een andere mod vragen. Heb je je spel verbeterd en wil je toestemming vragen, dan vraag je dezelfde mod om toestemming, die je spel eerst afkeurde. Bij het starten van een spel moet je duidelijk laten zien dat je deze toestemming hebt gekregen.
  3. Speltopics die langer dan 3 dagen inactief zijn, worden direct gesloten.

   Het is nu wo jan 23, 2019 10:06 am